+31 6 28566617 info@byeskinstudio.nl
by E Skinstudio - Esmeralda van Wijnen

Seizoensbehandeling | beleef RYJVK

By E Skinstudio -TREATMENTS

RYJVK

Beleef Reykjavik met Cenzaa

Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad waar je de aarde in haar puurste vorm ervaart: IJsland. Een ontdekkingsreis naar de meest unieke fundamenten van de aarde, een ongerepte en prachtige plek waar natuur, mens en dier volledig in balans zijn. Cenzaa is afgereisd naar deze bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een limited edition collectie RYJVK. Door deze onlangs ontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, wordt schoonheid in haar puurste vorm weerspiegeld. 

By E Skinstudio - RYJVK 60 min

The Journey

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jou meeneemt op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland.

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidsheidstekenen zichtbaar.

By E Skinstudio - RYJVK 90 min

The Allure of the Lagoon

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en laat je de klant genieten van arme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland.

Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren. We bieden een Contouring Decolleté Treatment aan waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decolleté Deze behandeling omvat alles waar RYJVK voor staat!

By E Skinstudio - prijzen    The Journey 60 min € 75,–

  • met upgrade RYJVK set € 104,95

By E Skinstudio - prijzen    The Allure of the Lagoon 90 min € 95,–

  • met upgrade van de behandeling twv € 39,95 RYJVK kennismakingsset € 124,95

Welkom bij by E SKIN

Heideveldweg 29
6414XJ Heerlen

telefoon +31 6 28566617

mail info@byeskinstudio.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 09.00 - 17.00 uur
dinsdag 09.00 - 21.00 uur
woensdag 09.00 - 21.00 uur
donderdag gesloten
vrijdag op aanvraag
zaterdag op aanvraag
zondag rustdag