+31 6 28566617 info@byeskinstudio.nl
by E Skinstudio - Esmeralda van Wijnen

Treasure your skin, every moment, every day

Normale & jonge huid

Kenmerken

De normale huid straalt, voelt zacht en soepel aan en ziet er energiek en gezond uit. Deze huid is veerkrachtig, vertoont geen verslapping of droge of schilferige plekken en heeft een mooie egale frisse teint. Om de normale en jonge huid langdurig mooi en glad te houden, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Ook dit huidtype heeft vocht en bescherming nodig om er stralend uit te blijven zien. Zo houd je de huid langdurig gezond en voorkom je eventuele huidproblemen in de toekomst.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Vochtarme & droge huid

By E Skinstudio - vochtarme & droge huid

Kenmerken

Is jouw huid gevoelig? Heb jij vaak last van schilfertjes of rode plekjes? Voelt jouw huid schraal en ruw aan? Dan heb jij waarschijnlijk een droge of vochtarme huid. Bij de droge en vochtarme huid is de huidbarrière van de huid aangetast. Doordat er onvoldoende huidvetten worden aangemaakt, kan de huid haar vochtvoorraad niet voldoende op peil houden. Hierdoor gaat de huid uitdrogen. De droge en vochtarme huid is daardoor snel vatbaar voor huidirritaties en gevoelig voor vroegtijdige huidveroudering. Optimale huidverzorging is vooral voor dit huidtype van essentieel belang.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Vermoeide en gestreste huid

By E Skinstudio - vermoeide & gestreste huid

Stress en de huidconditie

We doen er van alles aan om de huid mooi en gezond te houden. We investeren in de juiste producten en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar wist je dat ook stress een enorme invloed op jouw huidconditie heeft? Voorkom dat jij een gestreste en vermoeide huid krijgt.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Gevoelige & rode huid

By E Skinstudio - gevoelige & rode huid

Kenmerken

Rode of hevig blozende wangen na een wandeling? Een rood voorhoofd bij verandering van temperatuur? Voel je je huid opeens rood worden tijdens een gesprek? Of heb jij eigenlijk continue last van een rode kleur in je gezicht? Dan heb jij een rode huid. De rode huid kenmerkt zich door roodheid op de wangen, voorhoofd, neus en kin. De rode huid is een gevoelig huidtype.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Gecombineerde & vette huid

By E Skinstudio - gecombineerde & vette huid

Kenmerken

Voelt de huid van jouw voorhoofd, neus en kin (de T-zone) vettig aan, maar zijn je wangen vooral droog? Dan heb jij een gecombineerde huid. Daarmee ben je zeker niet de enige. De meesten van ons hebben een huid met deze combinatie. Een gecombineerde huid kan erfelijke bepaald zijn, maar ook ontstaan door het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten of een ongezonde levensstijl.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Rijpere & oudere huid

By E Skinstudio - rijpere & oudere huid

Kenmerken

Een rijpere, oudere en slappere huid met rimpels en vlekjes. Een huid die kwetsbaar en gevoelig is en droog en trekkerig aanvoelt. Helaas krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Toch kan je veel leed voorkomen door je huid in deze fase extra goed te verzorgen.

Tip ! Vraag een huidanalyse aan en boek een Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Wat is jouw huidconditie?

Acne

By E Skinstudio - Arne behandeling

Kenmerken

Vertoont jouw huid puistjes, rode bultjes en ontstekingen? Dan is de kans groot dat jij last hebt van acne. Acne is een vervelende huidaandoening die je onzeker kan maken. We spreken van acne als de poriën van de huid met talg, bacteriën en vetzuren zijn verstopt. De talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor zichtbare puistjes en rode bultjes ontstaan. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Litteken

By E Skinstudio - Litteken behandeling

Het ongemak

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Een valpartij van de fiets, een diepe snijwond, een brandwond en een operatie kunnen leiden tot littekenvorming en blijvende littekens. Littekens ontsieren niet alleen de huid, maar ze kunnen ook pijnklachten geven en jeuk en roodheid veroorzaken.

Rosacea

By E Skinstudio - Rosacea behandeling

Kenmerken

Rosacea of Couperose
Heeft jouw huid last van permanente roodheid, rode bultjes, puistjes of ontsierende adertjes? Dan heeft je huid waarschijnlijk te maken met het huidprobleem couperose of rosacea. Rosacea en couperose zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende verzorging vereisen. Couperose is een huidaandoening waarbij de bloedvaatjes in het gezicht heel duidelijk zichtbaar zijn. Couperose gaat vaak samen met een gevoelige huid waarvan de barrièrefunctie verslechterd is. Je huid is hierdoor veel minder beschermd tegen irritaties en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Welkom bij by E SKIN

Heideveldweg 29
6414XJ Heerlen

telefoon +31 6 28566617

mail info@byeskinstudio.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag 09.00 - 17.00 uur
dinsdag 09.00 - 21.00 uur
woensdag 09.00 - 21.00 uur
donderdag gesloten
vrijdag op aanvraag
zaterdag op aanvraag
zondag rustdag